Europees toponderzoek in Pathé Cinema Rotterdam op vrijdag 24 september bij de Europese Nacht van de Onderzoeker

Interventies in het hart met biologisch afbreekbare stents, de deeltjesversneller in Genève, kernfusie als mogelijke oplossing voor het energieprobleem en sterren kijken met de grote radiotelescopen in de wereld. Dit zijn de onderwerpen van BEST (Being a European Scientist Today), een evenement dat het Erasmus MC tijdens de Europese Nacht van de Onderzoeker presenteert in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. Via live verbindingen komt contact tot stand met toponderzoeksinstituten in Europa. Nederlandse experts van onder meer Nikhef en FOM Instituut voor Plasmafysica Rijnhuizen geven toelichting. (continue…)

Condividi:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • Mixx
 • LinkedIn
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • RSS
 • Technorati
 • Yahoo! Bookmarks
 • Print